Rólunk

Amikor első alkalommal találkozol azzal a lenyűgöző pontossággal, amelyet a Novabird kínál, hamar rájössz, hogy velünk új dimenziókat nyithatsz meg a precizitás világában. A mi küldetésünk, hogy feltárjuk számodra azt a rejtett univerzumot, amely az emberi szem számára láthatatlan.

A nyers adatok feldolgozása során olyan elképesztő részletgazdagsággal találkozunk, ami elvárássá teszi számunkra, hogy munkánkban is ezt a kiemelkedő pontosságot képviseljük.

Fennállásunk alatt számos megrendelést teljesítettünk már. Stratégiánk kulcsa, hogy veled együttműködve találjuk meg a tökéletes megoldást a kihívásaidra. Azért, hogy még a legkülönlegesebb igényeidre is készen álljunk, folyamatosan fejlesztjük technológiai eszköztárunkat és bővítjük szakértelmünket. Minden új projektet mérföldkőnek tekintünk fejlődésünk útján. A számodra fontos, a számunkra is fontos – a te kihívásod a Novabird fejlődésének egy újabb lépcsőfoka.

A Novabird története

 • Az ötlet szikrája
  Az ötlet szikrája

  Mi történik akkor, amikor egy kreatív építész összefut egy technológiai újítások iránt lelkesedő vállalkozó szellemiségű emberrel? Nálunk ez eredményezte a Novabird Kft. megalapításának gondolatát. Kicsit korábban, anyacégünk éves stratégiai megbeszélésén építészünk arra a kérdésre: “- Milyen eszközökre lesz szüksége a jövőben a munkájához?”, azt a határozott választ adta: “- Egy lézerszkennerre.” Ez a felvetés egészen új dimenziókat nyitott meg előttünk.

 • Technológiai lépések
  Technológiai lépések

  A következő lépésünk egy alapos kutatómunka volt, aminek eredményeképpen beszereztük első, legendás Leica BLK 360 szkennerünket. Ez a két szakember különleges párost alkottak, akik a tesztelések alatt nem csak beletanultak a technológiának a használatába, hanem szenvedélyesen rajongani is kezdtek érte. Megrendeléseink növekedésével hamar világossá vált, hogy a lézertechnológiát felmérő drónokkal kell kiegészítenünk, hogy még precízebb méréseket végezhessünk.

 • Megszületett a Novabird
  Megszületett a Novabird

  Először a cégcsoporton belül növeltük eszközparkunkat és csapatunkat is, és egyre több, újításra nyitott ügyfelünket vezettük be a 3D-s térszkennelés lenyűgöző világába. Az egyre különlegesebb megbízásaink egyre kreatív megoldásokat igényeltek, és rengeteg gyakorlati tapasztalatot hoztak számunkra. A Novabird Hungary Kft. megalapítása 2023-ban új fejezetet nyitott, az anyavállalattal együttműködve, de már önálló entitásként.

 • Számíthatsz ránk
  Számíthatsz ránk

  Hogy mit indított el az a lézerszkenner? Mára társaságunk a régió egyik legnagyobb gépparkkal és szakértői tudással rendelkező műhelyévé fejlődött. Elkötelezett célunk, hogy megbízható és előremutató partnerek legyünk azok számára, akik a modern mérési technológiák előnyeit kívánják kiaknázni. Izgalommal tekintünk az új projektek és a hozzájuk kapcsolódó kihívások elé. Neked is segíthetünk precíz mérési megoldásainkkal?

Számunkra a lehetetlen kihívás, nem akadály

 • Minden projektünk sikere a csapatunk összetartó munkájának eredménye. Hiszünk abban, hogy a csapat erőssége az egyes tagok szakértelmének összegében rejlik. A profizmus számunkra azt jelenti, hogy egyéni képességeinket összehangolva teremtünk kiváló végeredményeket. Tapasztalataink azt mutatják, hogy ügyfeleink elégedettsége nem csak a tökéletesen végrehajtott munkán múlik, hanem az egész folyamaton – a kommunikáción, az empátián, a rugalmasságon, és azon, hogy az akadályokat kihívásokká alakítsuk át. Azért dolgozunk, hogy nálunk minden lehetetlen lehetségessé váljon.

  Minden munkánk egyedi, pontosan az igényeidre szabva. Bár Tokajban található a központunk, munkavégzésünk területi korlátok nélküli. Akárhol is legyen a munka, mi ott leszünk, ahol szükséged van ránk.

Dolgozztűpontos adatokból!

Ha a precíz munkádhoz neked is óriási előnyt jelentenének a pontos és rendkívül részletes adatok, akkor ne habozz tovább. Keress minket, kezdjük el ma a közös munkát! Kérj mérést most!
vissza az oldal tetejére