Hőkamerás felmérések

A lézerszkennerbe épített hőkamerás felmérések egyedi kombinációjukkal forradalmasítják a térképezési és vizsgálati folyamatokat. A lézerszkenner precíz távolsági adatokkal szolgál, amely lehetővé teszi a térbeli struktúrák pontos modellezését. A hőkamerák hozzáadása ezen technológiai csomaghoz egy olyan dimenziót nyit meg, amely a hőmérsékleti eloszlás vizsgálatát teszi lehetővé. Ezek a hőkamerák elsősorban a hőmérséklet különbségek felderítésére specializálódtak. Valós időben képesek megmutatni a hőképeket, és az intelligens dokumentáció révén a hőmérsékleti eltérések pontos helyét is rögzítik. A rendszer akár -10 °C és +400 °C közötti hőmérsékleti tartományban, 0,1 °C-os pontossággal képes kimutatni a kisebb hőmérsékleti eltéréseket is.

Ez a technológia különösen hasznos az épületdiagnosztikában, infrastruktúra felügyeletben, mezőgazdaságban és erdészeti alkalmazásokban. Az épületdiagnosztikában segít a hőveszteség pontos helyeinek meghatározásában, míg az infrastruktúra felügyeletben korai problémák, mint a hőhidak vagy szigetelési hibák azonosításában. A mezőgazdaságban és erdészetben a növényzet hőmérsékleti állapotának monitorozása révén segíthet a betegségek korai felismerésében vagy a vízigény pontosabb meghatározásában. Az infrakamerás képességek és a lézerszkenner milliméteres pontossága egyesülve biztosítják, hogy minden részletet megragadhassunk, segítve ezzel a munkaterületek mélyebb megértését és hatékonyabb kezelését.

 

Dolgozztűpontos adatokból!

Ha a precíz munkádhoz neked is óriási előnyt jelentenének a pontos és rendkívül részletes adatok, akkor ne habozz tovább. Keress minket, kezdjük el ma a közös munkát! Kérj mérést most!

Esettanulmányok

vissza az oldal tetejére