Szolgáltatások

Soha nem tapasztalt részletességgel és a pontossággal találkozhatunk a távérzékelés megújuló területén. A modern technológia és térinformatikai szoftverek lehetővé teszik, hogy hatalmas területeket akár milliméteres pontossággal rögzítsünk. Az eszközeinkkel létrehozott pontfelhő segíti az épületek és terepi tárgyak vizuális értelmezését bármilyen további feldolgozás során, mindezt a hagyományos eszközökkel végzett felmérési idő töredéke alatt. A pontfelhőből készített 3D szkennelési adatokat később felhasználhatod elemzéshez, számításokhoz, tervezéshez és ütközésvizsgálatokhoz is.

 • Lézerszkenneres mérések
  Lézerszkenneres mérések

  Földi és légi lézerszkennereink kiválóan alkalmazhatóak pontos, néhány milliméteres részletességet igénylő helyszíni mérésekhez bármilyen épített környezetben, akár a felszínen, akár a föld alatt. Ezáltal gyorsan és lenyűgöző hitelességgel prezentálhatod munkáidat a megbízóidnak.

 • Drónos felmérések
  Drónos felmérések

  Adatokra lenne szükséged egy nehezen megközelíthető területről? A drónos felmérési rendszereink képesek hiteles adatok rögzítésére szakadó esőben vagy erős szélben is. A feldolgozási szoftvereink pedig lehetővé teszik akár komplett városrészek néhány centiméteres pontosságú mérését és értelmezését.

 • Hőkamerás felmérések
  Hőkamerás felmérések

  A hőkamerás műszereinkkel könnyen találhatunk meg hőhidakat és határozhatjuk meg a felületi hőmérsékleteket. Az általunk használt eszközök lehetővé teszik a hőmérsékleti különbségek szemléltetését. Ráadásul rendelkezünk olyan szkennerrel is, amely egyetlen méréssel képes távolságot és hőmérsékletet is rögzíteni, és mindezt egy panorámaképpel is dokumentálja, hogy mindent láthass, amire szükséged lehet.

Miben vagyunk jók?

Dolgozztűpontos adatokból!

Ha a precíz munkádhoz neked is óriási előnyt jelentenének a pontos és rendkívül részletes adatok, akkor ne habozz tovább. Keress minket, kezdjük el ma a közös munkát! Kérj mérést most!

Esettanulmányok

vissza az oldal tetejére