Felmérések marketing célú felhasználáshoz

A pontfelhő vizualizáció egyre több és különleges területen fog utat törni magának, hiszen új lehetőségeket nyitnak meg a kreatív marketingesek és a vállalkozások számára. A üzleti élet igényli az újdonságokat, az új megközelítéseket és egyre fontosabb szerepet kap a virtuális valóság megteremtése is.

A lézerszkenneres vagy drónos merésekből készített valóság leképezések 3D-s környezetben történő kezelésével a fantázia végtelen tárházát nyitja ki. A pontfelhő vizualizáció rendkívül részletes valóságábrázolást tesz lehetővé, amelyeket később reprezentációkra, reklámokra, virtuális környezet létrehozására, 3D-s ábrázolásokra, akár videójáték fejlesztésekre használhatnak. Ha úgy szeretnél bemutatni egy szolgáltatást, ahogy még nem látta a világ, akkor itt lehetőség kipróbálnod velünk ezt a technológiát!

Kiknek hasznos a szolgáltatás?

 • Marketingeseknek

  Az általunk létrehozott digitális modellek hű másolatai a vevőink termékeinek és helyszíneinek. Ezek a modellek felhasználhatók online prezentációkban, digitális katalógusokban, továbbá virtuális valóság (VR) és kiterjesztett valóság (AR) alkalmazásokban a világ bármely pontján, így széles körű elérhetőséget biztosítva.

 • Kreatív szakembereknek

  A mérési adatainkból létrehozott pontfelhőink a termékek vagy helyszínek háromdimenziós, rendkívül részletes megjelenítését teszik lehetővé. Ez különösen fontos az ingatlan- és termékmarketing területén, ahol a vizuális részletek kulcsfontosságúak a hatékony bemutatás és értékesítés szempontjából.

 • Vállalkozásoknak

  A pontfelhők alkalmazása elősegíti a termékfejlesztési folyamatot és a digitális prototípusok készítését, ezáltal gyorsabbá és költséghatékonyabbá téve a termékfejlesztést. A termékek háromdimenziós bemutatása lenyűgöző prezentációkat eredményez, amelyek kiemelkednek a hagyományos képi tartalmak sorából.

Az együttműködés menete

 • 1. lépés: Felmérés

  Drónokkal fotózunk és lézerszkenneres technológiával mérőállásokból adatokat gyűjtünk.

 • 2. lépés: Adatfeldolgozás

  A begyűjtött adatokból pontfelhőt állítunk elő, amit ezután tisztítunk és osztályozunk.

 • 3. lépés: Modellképzés

  Az így feldolgozott pontfelhőket georeferáljuk, azaz földrajzi koordinátákkal látjuk el, majd ezekből háromdimenziós modelleket hozunk létre.

Dolgozztűpontos adatokból!

Ha a precíz munkádhoz neked is óriási előnyt jelentenének a pontos és rendkívül részletes adatok, akkor ne habozz tovább. Keress minket, kezdjük el ma a közös munkát! Kérj mérést most!

Esettanulmányok

vissza az oldal tetejére